helppoa sisältöä yrityksen tai kodin juhlaan

Onnenpyörä
60 €/vrk

Iso puinen onnenpyörä toimii joko jalustalla pystyssä tai lappeellaan.

Leikkipaikka
85 €/tapahtuma

Sisätilaan soveltuva lattialeikkipaikka vaikka sukujuhliin. Sisältää mm. liukumäen ja pienen pallomeren.

Popparikone vuokralle Kuopio

Popcorn-kone
25 €/vrk

Lasten supersuosikki! Popattavaksi sopivat kaupasta saatavat maissinjyvät (ei tule laitteen mukana).

Sizzix kuvioleikkuri vuokraus

Kuvioleikkuri
25 €/2 vrk

Sizzix-kuvioleikkuri koukuttaa! Se sopii työpajoihin tai vaikkapa hääkutsujen valmisteluun! Mukana lukuisia erilaisia kuvioteriä.​

Lattiakiituri vuokraus

Lattiakiiturit
25 €/2 kpl

Silloin on kun tilaa, niin muksujen cruisailu näillä on taatusti SE KOVIN juttu!
Painoraja 50 kg.
Setissä kaksi kiituria.

Pinssintekokone vuokraus

Pinssikone
25€/vrk

Vuokrahinta sis 15 kpl pinssiaihioita. Saatavilla 38 tai 59 mm rintamerkkejä tai magneetteja. Myös valmiita tuotteita omalla tekstillä ja/tai suunnittelutyöllä - kysy lisää!

Vuokrattava luontoseikkailu

Luontoseikkailu
125 €/7 vrk

Säänkestäville banderolleille painetut tehtävät voi sijoittaa pihan tai luontopolun puihin. Seikkailussa 9 erilaista pulma-, etsintä- tai liikunnallista tehtävää. Seikkailu soveltuu esimerkiksi koulujen ja päiväkotien sekä yhdistysten touhupäiviin tai synttärijuhlasisällöksi. Muista vuokratuotteista poiketen seikkailu voidaan postittaa - mukaan tulee myös palautukseen soveltuva osoitekortti. Postitus + 25 €.


ohjeet vuokrauksesta

Arvonlisävero
Kaikki hintamme sisältävät alv:n 24% lukuunottamatta esiintymispalkkioita (Kimalle-keiju, Jenguli jne.), jolloin alv on 0%.

Varatut päivät
Varaathan haluamasi tuotteen ajoissa, mutta toki voit kysyä vapaana olemista ihan h-hetkelläkin. Palvelemme mielellämme, jos se suinkin on mahdollista! Yleensä vuokra-aika on 1-2 vuorokautta, mutta mikäli toista varausta ei ole jonossa, voi helposti neuvotella jatkoajasta. Luontoseikkailussa vuokra-aika on 7 vrk.

Varaaminen ja muutokset varaukseen
Varausmaksua emme peri, mutta kalliimmista tuotteista voi olla sekä vuokrasopimuksen laatiminen että panttimaksu 20-50€. Pantti toki palautetaan.

Maksuton peruuttaminen tai ajankohdan muutos onnistuu viimeistään 2 vrk ennen vuokrauksen alkamista. Myöhäisemmästä peruuttamisesta veloitamme koko vuokrahinnan, mikäli olemme joutuneet myymään ”EI-OOTA” kyseisen varauksen vuoksi.

Km-korvaukset
Matkakulut koskevat VAIN mikäli vuokratuote on pyydetty tuomaan ja/tai noutamaan. Hinta on Vuorelasta laskettuna 17,50 €/suunta Kuopion ja Siilinjärven keskusta-alueille. Kauemmas km-korvaus on 17,50 e aloitus + 0,43 e/km. 

Vuokratuotteiden noudot onnistuvat Siilinjärven Vuorelasta sovitulla tavalla. Vuokratuotteita emme Luontoseikkailua lukuun ottamatta postita. 

Vastuu
Huomioithan, ettei vuokraajia tai vuokravälineitä käyttäviä ole vakuutettu Jenga-Jengalan toimesta.

Tietosuoja ja asiakasrekisteri
Jenga-Jengalan kanssa asioineiden yhteystietoja emme luovuta kolmansille osapuolille. Halutessaan yhteystiedot voi milloin tahansa pyytää poistamaan asiakasrekisteristämme. Yhteystietoja käytämme asiakassuhteiden ylläpitoon