helppoa sisältöä yrityksen tai kodin juhlaan

Onnenpyörä
60 €/vrk

Iso puinen onnenpyörä toimii joko jalustalla pystyssä tai lappeellaan.

Leikkipaikka
85 €/tapahtuma

Sisätilaan soveltuva lattialeikkipaikka vaikka sukujuhliin. Sisältää mm. liukumäen ja pienen pallomeren.

Värikäs popparikone tekee pop-corneja

Popcorn-kone
30 €/vrk

Lasten supersuosikki! Popattavaksi sopivat kaupasta saatavat maissinjyvät (eivät tule laitteen mukana).

Sizzix kuvioleikkuri vuokraus

Kuvioleikkuri
25 €/2 vrk

Sizzix-kuvioleikkuri koukuttaa! Se sopii työpajoihin tai vaikkapa hääkutsujen valmisteluun! Mukana lukuisia erilaisia kuvioteriä.​

Lattiakiituri vuokraus

Lattiakiiturit
25 €/2 kpl

Silloin on kun tilaa, niin muksujen cruisailu näillä on taatusti SE KOVIN juttu! Painoraja 50 kg. Setissä kaksi kiituria.

Pinssintekokone vuokraus

Pinssikone
25€/vrk

Vuokrahinta sis 15 kpl pinssiaihioita. Saatavilla 38 tai 59 mm rintamerkkejä tai magneetteja. Myös valmiita tuotteita omalla tekstillä ja/tai suunnittelutyöllä - kysy lisää!

Puun runkoon kiinnitetty banderolli, jossa luontoseikkailutehtävän ohjeet

Luontoseikkailu
alk 150 €/7 vrk

Säänkestäville banderolleille painetut tehtävät voi sijoittaa pihan tai luontopolun puihin. Seikkailussa 9 erilaista pulma-, etsintä- tai liikunnallista tehtävää. Seikkailu soveltuu esimerkiksi koulujen ja päiväkotien sekä yhdistysten touhupäiviin tai synttärijuhlasisällöksi. Hintaan vaikuttaa tapahtuman kesto ja suuruus. Muista vuokratuotteista poiketen seikkailu voidaan postittaa - mukaan tulee myös palautukseen soveltuva osoitekortti. Postitus + 25 €.

Hiihtoseikkailun sinisävyinen kyltti

Hiihtoseikkailu
350 €/kk

Seikkailussa on 5 erilaista pulma- tai liikunnallista hiihtämiseen liittyvää tehtävätaulua sekä aloituspisteeseen infotaulu. Seikkailu soveltuu esimerkiksi koulujen ja päiväkotien lähiladuille. Kylttejä voi kierrättää saman kunnan eri hiihtopaikoilla. Hinta ei sisällä pystytysmateriaaleja eikä arvonlisäveroa. Muista vuokratuotteista poiketen seikkailu voidaan postittaa. Postitus + 30 €.


ohjeet vuokrauksesta

Arvonlisävero
Hintamme pääsääntöisesti sisältävät alv:n 24% lukuunottamatta esiintymispalkkioita (Hilima Haepakka, jouluhahmot ja Jenguli jne.), jolloin alv on 0%. Hiihtoseikkailussa alv 24 % lisätään. 

Varatut päivät
Varaathan haluamasi tuotteen ajoissa, mutta toki voit kysyä vapaana olemista ihan h-hetkelläkin. Palvelemme mielellämme, jos se suinkin on mahdollista! Yleensä vuokra-aika on 1-2 vuorokautta, mutta mikäli toista varausta ei ole jonossa, voi helposti neuvotella jatkoajasta. Luontoseikkailussa vuokra-aika on 7 vrk ja hiihtoseikkailussa 1 kk.

Varaaminen ja muutokset varaukseen
Varausmaksua emme peri, mutta kalliimmista tuotteista voi olla sekä vuokrasopimuksen laatiminen että panttimaksu 20-50€. Pantti toki palautetaan. Mikäli vuokratuotteet ovat jääneet puhdistamatta, veloitamme kuluja käytetystä työajasta.

Maksuton peruuttaminen tai ajankohdan muutos onnistuu viimeistään 2 vrk ennen vuokrauksen alkamista. Myöhäisemmästä peruuttamisesta veloitamme koko vuokrahinnan (mutta ei mahdollista kuljetuskulua).

Km-korvaukset
Matkakulut koskevat VAIN mikäli vuokratuote on pyydetty tuomaan ja/tai noutamaan. Hinta on Vuorelasta laskettuna 20 €/suunta Kuopion ja Siilinjärven keskusta-alueille. Kauemmas km-korvaus on 20 e aloitus + voimassaolevien korvausten mukaisesti (v. 2024 0,57 €/km). 

Vuokratuotteiden noudot onnistuvat Siilinjärven Vuorelasta sovitulla tavalla. Vuokratuotteita emme Luonto- ja hiihtoseikkailua lukuun ottamatta postita. 

Vastuu
Huomioithan, ettei vuokraajia tai vuokravälineitä käyttäviä ole vakuutettu Jenga-Jengalan toimesta.

Tietosuoja ja asiakasrekisteri
Jenga-Jengalan kanssa asioineiden yhteystietoja emme luovuta kolmansille osapuolille. Halutessaan yhteystiedot voi milloin tahansa pyytää poistamaan asiakasrekisteristämme. Yhteystietoja käytämme asiakassuhteiden ylläpitoon