Jenga-Jengalan esiintyvät hahmot sekä juontaja

Jenguli-maskotti

Jenguli maskotti Kuopio

Kukas se on tuo violetti, karvainen ja halittavan hurmaava hahmo? Se on Jenga-Jengalan maskotti Jenguli – mieletön muksumagneetti jokaiseen yrityksen teemapäivään! 

Jengulin voi kutsua monenmoiseen touhuun mukaan, se jaksaa innostua aina! Jenguli vierailee mielellään erilaisissa yritysten ja yhdistysten tapahtumissa sekä lasten synttäreillä reippaasti tervehtimässä vieraita tai vetämässä vaikka oman jumppatuokion. Jenguli-hahmo toimii mimiikalla, eli se ei puhu, mutta sitäkin innokkaammin halii, heittää ylävitosia, poseeraa valokuvissa ja tanssii!

Hinta alkaen 70 € (esiintyminen, alv 0%). Matkakulut Siilinjärven Vuorelasta.

Jenguli voi pukeutua yrityksen logolliseen t-paitaan ja esiintyä siten lukuisissa valokuvissa viemässä yrityksen sanaa eteenpäin. Jengulin mukana tulee sovittaessa myös toinen Jenga-Jengalan henkilö kannustamaan lapsia antamaan haleja ja ylävitosia.

Jengulin oheen voidaan luoda kokonainen tapahtumapäivä vaikka kasvomaalauksineen ja muine puuhahetkineen.

Jengulin kouluvierailu

Hallitonttu

Hallitonttu Hilima Haepakka Kuopion kauppahalli

Silloin kun tarvitaan savolaesta lupsakkuutta juonto- tai ryhmäytymistehtäviin, niin tonttu Hilima Haepakka hoetaa isot ja pienet immeiset mualimannavan kartalle – tae sen vierustalle!

Hiliman kotipesä sijaitsee Kuopion kauppahallissa, sieltä käsin se Hilima hoetaa perinneleikit ja -kädentaitopajat, jiätä rikkovat ryhmäytymispelit tai tervetulopuhheet vaikkapa konferenssiväelle tai tapahtumavieraille. Hilima ossoo myös kiäntee kirjakielen immeisten murteelle, jos kiännöstöetä on tarjolla! 

Kaverinsa Hulina-haltiattaren kanssa Hilima esiintyy mielellään tapahtumissa. Hilima Haepakka ja Haltiattaren musiikkiretki – esityksessä on juonellinen tarina, mimiikkaa, laulettuja lastenlauluja sekä lasten laulattamista ja leikittämistä. Kesto noin 25 minuuttia. 

Hilima Haepakka -tonttu ja Haltiatar-kummitäti esiintymisasut

 

 

 

Hilima Haepakka tonttu kurkkaa purkkiin

Yllä olevat kuvat: Wille Markkanen

Hallitonttu ja kaverikoira

Juontaja ja ohjaaja

Juontaja Kuopio

Jenga-Jengalan tapahtumavetäjän taito on olla positiivisen utelias ja ottaa yleisönkin tiedonhalu huomioon – oli kyse sitten messuista, perhejuhlista, näytöksen vetämisestä tai lastentapahtumasta! Näppärästi pyörähtää myös tapahtumavieraille koristukseksi siirtotatuointeja tai kasvomaalauksia. 

Usein juontokeikka laajenee, kun juhlaan sopiikin jäänrikkojaksi jokin ohjattu peli tai ryhmäytymisleikki, tai lapsille luodaan omaa mukavaa puuhaa.  Tai uutena tulokkaana Hilima Haepakka -tonttu, joka lupsakkaan savolaeseen tyyliin ottaa homman haltuun ja jututtaa vierailijaväkkee mukaviin tunnelmiin ja toimii jäänrikkojana, visailujen vetäjänä tai perinnetaitopajan ohjaajana. Hinta alk 120 €!

Kädentaidot ja hyvinvointimessut -messulavan emännöinti Kuopio-hallissa 2018 ja 2019.Jenga-Jengala juontaja käsityömessut

Kansainvälisen jäänveistokilpailun juontaminen (suomi + englanti) helmikuussa 2019.

Cheerleadingin aluekilpailut Leppävirralla 2018.Jenga-Jengala juontaja

Itsenäisyyspäivän juhlan juontaminen ja ohjelmanumeroita Suonenjoella 2018.

MLL:n Suonenjoen paikallisyhdistyksen 100-vuotisjuhla 2022 (artikkeli Paikallislehti Sisä-Savo 26.4.2022)Kuva lehtiartikkelista, jossa kerrotaan Suonenjoen MLL:n kevätkarkeloista

Kimalle-keiju

Kimalle-keiju esiintyjä Kuopio

Kimalle-keiju lehahtaa paikalle ja taikasauvan heilautuksella loihtii ympärilleen hyvää mieltä! Keiju on monitaitoinen ja hallitsee vaikkapa ikisuosikki-kasvomaalausten teon.  

Keijun käynti voidaan yhdistää monenmoiseen tapahtumaan messuista yhdistysten tapahtumiin, ja hänen erikoisosaamistaan ohjelmanumeroina ovat mm. tapahtumajuonnot, kasvomaalaukset ja kädentaitopajat.

Keiju vierailee mielellään myös kotisynttäreillä, jolloin tarjolla on monipuolinen kattaus juhlaväen ikään ja sukupuoleen sopivia aktiviteetteja, leikkejä ja pelejä! Hinta alk 120 €/h.

ohjelmapalvelut

Pulmaseikkailut

Hiihtoseikkailu perheille vuokrattavana

Koko perheen pulmaseikkailut

Toteutamme tarinallisia perheseikkailuja erilaisiin matkailu- ja luontokohteisiin palvelumuotoiluotteella.

Esimerkiksi Kuopion ja Iisalmen kaupunkikeskustat, Puijon ja Siilinjärven polut sekä Kallaveden sisävesiristeilyt ovat hyödyntäneet räätälöityjä seikkailukonseptejaan. Myös täysin digitaalinen seikkailutuote Hilima Haepakka ja Luonnonhaltijat on olemassa Salmi Platform -alustalla, se on helposti skaalattavissa minne tahansa Suomeen.

Esitykset

Hilima Haepakka tonttu ja haltiatar-kummitäti Jenguli-maskotin kanssa sinisten ilmapallojen edessä

Hilima Haepakka ja haltiattaren musiikkiretki -esitys. Kesto noin 20-25 minuuttia.

Musiikkiretki on juonellinen tarina, jossa on mimiikkaa, laulettuja lastenlauluja sekä lasten laulattamista ja leikittämistä. Haltiatar-kummitäti on kaikkea kimaltavaa rakastava keiju, joka tekee taikasauvallaan hassuja asioita – vaikkei sitä itse edes huomaa. Täti kun on vähän höpsähtänyt ja muistinsa menettänyt… Hilima Haepakka -tonttu auttaa haltiatarta selvittämään, kuka hän on, ja minne hän on menossa. Kyseessä on yleisön kanssa vuorovaikutteinen musiikki- ja teatterihetki, jota Haltiatar ja Hilima vetävät yhdessä. 

Lapsiparkit

 

Lasten vanhemmat arvostavat yritysten tarjoamaa lapsiparkkia ostoksilla käymisen aikana. Kun vanhemmat saavat rauhassa tehdä hankintoja, tarkoittaa se kaupalle, kauppakeskukselle, messuille tai myyntitapahtumalle parempaa rahallista päivätulosta.

Järjestämme viihtyisäksi somistetun lapsiparkin ja touhuamme lapsivieraidemme kanssa mukavia leikki- ja askartelupuuhia aktivoiden heitä saamaan uusia kavereita muista parkkilaisista. Tässä parkissa lapset viihtyvät!

Voit myös tarjota lapsiparkkitoimintaa yrityksen työntekijöiden perheille tai yhdistyksen jäsenille vaikka aikuisille suunnatun teemapäivän, juhlalounaan tai teatterielämyksen ajaksi. Me tulemme mielellämme sinne missä järjestämäsi tilaisuus on.

Omituiset olympialaiset

Tässä on valmis konsepti vaikkapa kaupan teemapäiväksi tai tyhy- tai perhepäivän ratoksi! Koko perheelle sopivaa, hauskaa pihapelailua, jossa perinteiset olympialajit ovatkin saaneet omalaatuisia jengalamaisia toteutuksia. Monet lajeista on suunniteltu siten, että ne sopivat eri-ikäisille ja ovat helposti napattavissa omaan käyttöön kotipihankin leikeiksi – siispä käytössä on kodin esineistöä pesuvadeista jumppakuminauhoihin ja säilyketölkkeihin. Tapahtumahetkeen voi halutessaan yhdistää vaikkapa Jengulin vierailun tai  kasvomaalauksen!

Kasvomaalaukset

Kasvomaalaukset tai siirtotatuoinnit ovat kestosuosikkeina taatusti jokaisen lapsen mieleen ja siten oivia täsmätuotteita kauppojen, yhdistysten tai erilaisten yritysten tapahtumapäivään. Ehkäpä tarvetta tällaisessa tapahtumassa voisi olla myös lapsille suunnatulle touhupisteelle – oli se sitten onnenpyörä, hattarakone, onginta tai muu jengalamaisittain toteutettu non-stop -menetelmällä toimiva vetonaula!

Ja tietenkin vastaamme kysyntään ja tarjoamme varmakätisen kasvomaalarin tai teemaltaan sopivan touhupisteen tapahtumapäiväänne. 

 

Työpajat

 

Yrityksen teemapäivänä tai päiväkodin/koulun spesiaalipäivänä Jenga-Jengalan rintanappikone saapuu paikalle. Voi sitä ihmetystä, kun innokkaan askarteluhetken päätteeksi lapsi saa aivan itse auttaa puristamaan pinssikoneella uniikin rintanapin kiinnitettäväksi rintapieleen tai paketoitavaksi vaikka äitien- tai isänpäivälahjaksi.

Rintanappikoneen lisäksi meillä on osaamista ja ideoita erilaisiin muihinkin työpajoihin lapsiryhmille tai aikuisille. Valitaan aihe, tekniikka ja työvälineet tason mukaan, eli paja onnistuu vaikka yrityksen synttärikampanjapäivään, teemapäivään tai tyhy-päivään.