Tule mukaan kokemaan!


Lapsiperheiden vuoden suurin ja vetovoimaisin tapahtuma! Tapahtuman koostavat yhdistykset, seurat sekä yritykset, jotka pitävät kukin alueella omaa toiminnallista pistettään. Toimintapisteissä lapset pääsevät leikkimään, askartelemaan, pelaamaan sekä kokeilemaan erilaisia harrastuksia. Pisteistä muodostuu Kaupungin suurin touhurata, joka jättää taatusti muistijäljen osallistujiin. Tapahtuma oli supersuosittu jo kolmena aiempana vuonna, ja vähintäänkin samaa intoa ja riemumieltä odotamme tältä vuodelta. Nyt jos koskaan perheet etsivät aktivoivaa tekemistä! 🙂

Touhurata on suunnattu 5-12 -vuotiaille lapsille. Tapahtumalla halutaan tarjota hauskaa tekemistä ja mahdollisuutta kokeilla uusia harrastuksia. Osallistuminen on ilmaista!

Tapahtuma järjestetään osana Kuopio juhlii -kokonaisuutta ja yhteistyössä Taidetori 2020-tapahtuman kanssa. Taidetorille on oma rannekkeensa, jota EI tarvitse Touhuradalle.

 

Kaupungn suurin touhurata

COVID-tilanteen huomoiminen:

Tänä vuonna ratapasseja, palkintopusseja tai halattavia maskotteja ei ole erikoistilanteesta johtuen käytössä.

Muutoinkin tapahtuman järjestelyissä on huomioitu turvaohjeet: 
– Touhuradan alueelle sisään- ja uloskulku on vain omasta sorakentän portista turvavälejä noudattaen (huom. Taidetorilla oma portti + rannekkeet käytössä).
– Jokainen alueelle saapuva ottaa mukaansa PYYKKIPOJAN = kävijälaskuri, jotta sallittua alueella oleskelevien määrää ei ylitetä. Pyykkipoika palautetaan ehdottomasti alueelta poistuttaessa!
– Käsidesiä on käytössä heti portilla.
– Alueella noudatetaan kulkusuuntaa sekä turvavälejä.

– Aivasta ja niistä oikein!
– Jää kotiin, mikäli sinulla on flunssaoireita tai epäilys altistumisesta!

 

Ohessa aluekartta Taidetorille sekä Kaupungin suurin touhurata -tapahtumaan.

HUOM! Touhuradalle on oma sisäänkäyntiportti sorakentällä. Tapahtuma on maksuton, eikä sinne tarvitse Taidetorin ranneketta!

WC-TILAT sekä KAHVILA löytyvät teatterilta.

VESIPISTE sekä ENSIAPUPISTE ovat Touhurata-alueen ulkopuolella välittömässä läheisyydessä.

PYSÄKÖINTITILAA lähialueella on rajallisesti Niiralan koulun pihassa sekä Valkeisenkadun ja Teatterikujan varressa. (Osa paikoista on asukas- ja työntekijäpysäköintiin.) 
Niiralan koulun pihaan ajettaessa huomioi kävelijät tarkoin!

Toouhurata aluekartta
Tapahtuman sijainti on Niiralan sorapohjaisella jalkapallokentällä Teatterin takana, Liikennepuiston ja Valkeisenlammen välissä. Ohittava katu on Valkeisenkatu.