Tule mukaan osallistumaan, toteuttamaan tai kokemaan

Kaupungn suurin touhurata


Tarjotaan yhdessä lapsiperheille vuoden suurin ja vetovoimaisin tapahtuma! Tapahtumaan voivat osallistua yhdistykset, seurat sekä yritykset, jotka pitävät kukin alueella omaa toiminnallista pistettään. Toimintapisteissä lapset pääsevät leikkimään, pelaamaan sekä kokeilemaan erilaisia harrastuksia. Pisteistä muodostuu Kaupungin suurin touhurata, joka jättää taatusti muistijäljen osallistujiin. Tapahtuma oli supersuosittu jo kolmena aiempana vuonna, ja vähintäänkin samaa intoa ja riemumieltä odotamme tältä vuodelta. Nyt jos koskaan perheet etsivät aktivoivaa tekemistä! 🙂

Touhurata on suunnattu 5-12 -vuotiaille lapsille. Tapahtumalla halutaan tarjota hauskaa tekemistä ja mahdollisuutta kokeilla uusia harrastuksia. Tänä vuonna ratapasseja ja palkintopusseja ei ole erikoistilanteesta johtuen käytössä. 

Osallistuminen on lapsille ilmaista!

Yhdistys, seura tai yritys – tervetuloa mukaan omalla toimintapisteellä!
Tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 27.7.2020, linkin lisätietoihin ja ilmoittautumiseen löydät TÄSTÄ.

Tapahtuman sijainti on Niiralan sorapohjaisella jalkapallokentällä Teatterin takana, Liikennepuiston ja Valkeisenlammen välissä. Ohittava katu on Valkeisenkatu.