tonttuseikkailu luonnossa

Minä olen tonttu Hilima Haepakka, ja minäpä järjestin teille mukavoo tekemistä perheen kesken. Tulukeehan tutustummaan luontoseikkailuun Siilinjärven Patakukkula-Tarinaharjun luontopolulle!

Tehtäväreitti on avoinna 5.-25.10.2020 (viikot 41-43).

Luontoseikkailu suoritetaan itsenäisesti ja tehtäväpisteet seuraavat violetteja luontopolun reittimerkkejä. Seikkailu seuraa 7 ensimmäistä luontopolun infotaulua. Polku on paikoiteillen kapea, juurakkoinen ja kostea, joten hyvät kengät on tarpeen.

Tehtäviä on infotaulujen yhteydessä kirjallisesti, ja muutamassa kohden on kännykällä katsottavissa tai kuunneltavissa lisätehtäviä QR-koodien kautta. 

Seikkailun kohdeikä on 5-10 -vuotiaat, mutta tehtävissä on pohdittavaa eri ikäisille. Reitin arvioitu pituus on alle 2 kilometriä ja ajallinen kesto (riippuen lisätehtävien tekemisestä) reilu tunti.

Lapsia ei tule päästää koskaan reitille yksin, vaan kulkeminen reitillä ja seikkailuun osallistuminen on aina vanhempien vastuulla.

Tämän syksyn seikkailu on PILOTTIKOKEILU, joten annattehan palvelusta lopuksi palautetta. Lyhyt palautteenanto vie vain muutaman minuutin!

Luontoseikkailun reittikartta
Luontoseikkailu Siilinjärvi